Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

In dit dossier kun je op een laagdrempelige manier bijhouden wat nodig is om de cliënt te helpen. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig een afspraak aanmaken die dan op het zogenoemde "Even denken aan" lijstje terecht komt. Alle collega's uit je team kunnen deze dan afvinken; eenmaal afgevinkt verdwijnt de afspraak uit beeld. Zo raak je het overzicht niet kwijt. Tevens is het mogelijk rapportages te schrijven en in te zien van alle cliënten in je woongroep. Je kunt ook makkelijk metingen toevoegen aan de rapportages, maar bijvoorbeeld ook afbeeldingen, filmpjes en documenten, om alles goed inzichtelijk te maken.


We hebben PUUR. zo gemaakt dat het voor iedereen te gebruiken is. Dus ook door bewoners, familie en mantelzorgers. Zij kunnen hierin online het dossier lezen en aanvullen, de agenda inzien en belangrijke momenten uit het leven van de bewoner invullen op de geschiedenislijn. Dat zie je in geen enkel ander cliëntenportaal. Kinderen van de bewoner plaatsen hier foto's en korte verhalen over het leven van vader of moeder. Als zorgverlener krijg je zo een mooi beeld van wie jouw bewoner is of was.


Ecare is een innovatief bedrijf met veel potentie. Wij willen de zorg in Nederland helpen verbeteren. Dat motiveert ons om elke dag software te maken die de zorgprofessional en hun ondersteunende collega's ondersteunt.


"Vaak leg ik aan mensen uit dat ik een website maak die de zorgprofessionals ondersteunt bij hun werkzaamheden. PUUR. adviseert hen bij het inschatten van zorgbehoeften van bewoners, het maken van planningen, rapporteren en evalueren. Hierin ligt de essentie van waar wij bij Ecare aan werken: het ondersteunen van zorgprofessionals en hun ondersteunende collega's zodat zij meer tijd kunnen besteden aan het verlenen van goede zorg."