Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Al zo’n 7 jaar geleden ben ik begonnen als Software Ontwikkelaar bij Ecare dat toen nog veel weg had van het wilde westen. Ik deed planning en registratie en zat samen in een kantoortje met
de jongens die het salaris component onder hun hoede hadden. Dat was een leuke tijd. Vroeger. Maar ik ben blij dat het in het verleden ligt.

Toen werd ik scrummaster. Ecare timmerde hard aan de weg en dat betekende ook het nodige voor de operatie. Als scrummaster had ik een uitdaging, minder met mijn computer en meer met mensen communiceren. Ik ben blij dat ik die kans heb gekregen en gepakt, omdat het mij persoonlijk veel heeft gebracht.


Verbindende factor

Nu ben ik lid van het Lead Development Team* en Agile Architect**. Dat is voor mij een nieuwe kans om me verder te ontplooien. Ik volg daar ook een training voor en zet mezelf in als een verbindende factor. Ik wil Ecare helpen in haar groei door te sturen
en te faciliteren op manieren die onze

werkwijzen verrijken of optimaliseren. Meer nog misschien wil ik de mensen bij Ecare helpen om plezierig en professioneel hun functie uit te voeren. Dat zijn ingrediënten voor een diverse baan die me van alles geeft. Van uitdaging tot frustratie tot plezier.


* Lead Development Team: dit team houdt zich bezig met de persoonlijke ontwikkeling van onze software engineers en met de ontwikkeling v/h team als geheel. ** Agile Architect: bewaakt de integrale samenhang tussen ICT, processen, cultuur en de business.