Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X

Bij Ecare doen we alles voor de toppers in de zorg. Met ons product Plein richten we ons daarbij op de digitale werkplek voor de professionals binnen een zorgorganisatie. Ik haal er enorm veel energie uit om te zien dat we processen kunnen vereenvoudigen en te zien dat we daarin echte toegevoegde waarde kunnen leveren. Als ik het verhaal van Plein vertel aan een professional binnen een zorgorganisatie en die wordt daar enthousiast van, dan geeft me dat echt energie. Als ze aangeven dat het zoveel zou vereenvoudigen als ze een dergelijke oplossing zouden hebben, weet ik weer waar we het voor doen. Laatst hoorde ik van bijvoorbeeld ZorgAccent dat de werkdruk toeneemt en dat dat ook speelt op het vlak van ICT. Dan beginnen mijn handen te jeuken en wil ik heel graag helpen omdat ik weet dat het zoveel eenvoudiger kan. Dat is precies waar we met Plein een oplossing in bieden.

We zien gelukkig steeds meer dat professionals zelf mogen kiezen met welke applicaties ze werken. Toch zijn het voor veel organisaties vaak meerdere applicaties die nodig zijn om het gehele proces optimaal te kunnen ondersteunen. Voor elke applicatie, weliswaar faciliterend aan het proces, heb je weer een andere inlog nodig. Dat je die niet allemaal kan onthouden klinkt denk ik iedereen bekend in de oren. Medewerkers zijn veel tijd kwijt aan het constant schakelen van de ene naar de andere applicatie, wachtwoorden moeten gewijzigd worden eens in de zoveel tijd en het zijn er veel! Daarmee groeit de frustratie, er is behoefte aan overzicht en gemak.

Samen met onze klanten kijken we hoe we Plein de meeste toegevoegde waarde kunnen geven. Zo zijn we nu het proces aan het uittekenen hoe we ervoor kunnen zorgen dat een medewerker maar 1 keer aangemaakt hoeft te worden en vervolgens automatisch met dezelfde gegevens wordt aangemaakt in alle applicaties waar hij/zij toegang toe heeft. En we zijn bezig op het vlak van SSO (maar 1 keer hoeven inloggen) maar ook door te kijken welke applicaties er allemaal gebruikt moeten worden. Op deze manier kijken we hoe we de professionals het meest optimaal kunnen ondersteunen.

Onze wortels liggen sterk verankerd in de zorg. Samen met onze kennis van cloudoplossingen, digitale werkplekken, devices én infrastructuur, maakt dat wij merken dat wij zorgorganisaties een totaaloplossing weten te bieden die klopt. Met Plein heb je een kant-en-klare online werkplek die afgestemd is op het dagelijkse werk van degenen die er daadwerkelijk mee werkt. Ook de hele infrastructuur ‘erachter’ die deze online werkplekken mogelijk maakt verzorgen wij en we regelen de devices die je nodig hebt. Ingericht en wel. Of je nu met je tablet de wijk in gaat, met je laptop op de woongroep werkt, of achter de PC op de administratie zit.